Oppdatering om situasjonen med Corona virus

BOB TRAFIKKSKOLE TØNSBERG

Oppdatering om situasjonen med Corona virus

Siste oppdaterte informasjon rundt corona viruset er at vi må holde stengt frem til den 27.04.20. Branseorganisasjonen og helsedirektoratet arbeider med å lage en bransjestandard for smittevern. Om de kommer frem til at dette er mulig for trafikkskolene, vil vi forhåpentligvis kunne åpne den 27. april. Vi vet ikke hvordan opplæringen da vil bli lagt opp, men det vil vi komme tilbake til så fort vi vet noe mer. 

Ta kontakt

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker bobtrafikkskoletonsberg.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Bob Trafikkskole avd. Tønsberg AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn